bada med mens

Voitko uida kuukautisten kanssa?

Mikset voi kylpeä kuukautisten aikana? Se on jotain, johon uskottiin menneisyydessä, kun kuukautisia pidettiin vaarallisena ja pelottavana. Uiminen kuukautisten aikana on sekä vaaratonta että luonnollista. Monien mielestä veteen sukeltaminen voi jopa lievittää kuukautiskipuja. Tässä on tietoa, joka on hyvä olla mukanasi, jotta voit tuntea olosi mahdollisimman turvalliseksi ja mukavaksi rannalla tai uima-altaassa.

Millaisia ​​kuukautissuojaimia voit käyttää uimassa?

Tehokkain uimisen aikana käytettävä kuukautissuoja on tamponi ja kuukautiskuppi. Se pysäyttää vuodon ja vaikutus ei pahene, vaikka olisit vedessä. Emättimen ympäristö muuttuu kylpeessä, mikä lisää infektioriskiä, ​​joten on erityisen tärkeää vaihtaa tamponit kylpemisen yhteydessä normaalia useammin.

Voiko kuukautisten aikana pestä tyynyllä?

Voit toki käyttää myös tyynyjä, mutta hyvä tietää, että imukyky heikkenee tyynyn kastuessa ja voi aiheuttaa kuurin valumisen sivuille.

Kuinka voit kylpeä kuukautisten kanssa ilman tamponia? Sinä päätät, haluatko uida suojan kanssa vai ilman. Kun astut veteen, syntyy painetta, joka estää jakson valumisen ulos. Kun sitten nouset vedestä, paine vapautuu ja jakso voi alkaa virrata uudelleen. Kun kuukautiset sekoittuvat kehossasi olevaan veteen, ne voidaan nähdä kuukautisevana kuin tavallisesti. Jos haluat välttää kuukautisia pyyhkeessäsi, on hyvä ottaa tummempi pyyhe, niin se ei näy niin paljoa!

Joten kuinka voit kylpeä kuukautisten kanssa?

On sinun päätettävissäsi, haluatko uida kuukautissuojalla vai ilman, testaa itsesi. Ja tee niin kuin sinusta tuntuu parhaalta!

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras