Jämställd ungdom

Miten saat ilmaiset kuukautissuojat kouluusi?

Niille teistä, jotka olette opiskelijoita ja haluatte koulunne saavan ilmaisia ​​kuukautisvuoteita!

Me RedLockerilla uskomme, että tehokkain tapa luoda pitkän aikavälin muutos kouluissa on, kun oppilaat itse ovat eturintamassa. Sinä tiedät parhaiten omat tarpeesi, sinulla on suhde kouluusi ja olet rehtorin prioriteettilistan kärjessä.

Täältä saat lisätietoa siitä, miten sinä opiskelijana voit edetä:

🔴 Lue opiskelijakäsikirja 📕

🔴 Vaihe 1 : Aloita! Mieti läpi iso kuva ja mikä on sinun MIKSI. Miksi RedLockeria tarvitaan koulussasi? Miksi sinulle on tärkeää, että kuukautistuotteet ovat saatavilla koulussasi? (* Työsi maadoitus intohimolla auttaa sinua menestymään!)

🔴 Vaihe 2 : Tee suunnitelma! 🎒 Kerää samanhenkisiä ihmisiä pohtimaan tätä tärkeää asiaa. Voit esimerkiksi käyttää sosiaalista mediaa, keskustella opiskelijakunnan tai ystäviesi kanssa.

🗣 Syvennä argumenttejasi : Lue oppaamme, kuinka voit rakentaa vankan ja vahvan vasta-argumentin, jos rehtorisi on kanssasi eri mieltä.

🔴 Vaihe 3 : Toimi! Varaa tapaaminen rehtorin kanssa ja tee historiallisia muutoksia koulussasi! Ota yhteyttä myyntitiimiimme, jos tarvitset tukea hallinnollisten asioiden käsittelyn loppuvaiheessa. Voimme tarjota sinulle enemmän materiaaleja ja tukea!

🔴 Asenna RedLocker kouluusi! 📮📌

❓Jos sinulla on kysyttävää tämän prosessin aikana, lähetä sähköpostia osoitteeseen hello@redlocker.se . Olemme täällä auttaaksemme sinua kaikin mahdollisin tavoin!

Lämna en kommentar

Alla kommentarer modereras innan de publiceras